Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde de oftest stillede spørgsmål og svar.
Når du har modtaget dine Help it Home-tags, skal de registreres. Det gør du ved at scanne QR-koden eller gå ind på www.helpithome.com for at indtaste det ID-nummer, der står på dit tag. Herefter kan du også løbende registrere nye tags under ’Mit Help it Home’.
Under ’Mit Help it Home’ kan du finde en oversigt over alle dine tags. Find det tag, der sidder på tingen du har mistet, og meld det tabt. Derefter skal du ikke gøre andet end at vente på, at dit Help it Home-tag hjælper dig med at få din ting nemt og sikkert hjem igen.
Hvis du har fundet en ting med et Help it Home-tag på, skal det meldes fundet. Det kan du enten gøre ved at indtaste ID-nummeret fra tagget her eller ved at scanne QR-koden på tagget. Herefter opretter vi en sikker chat mellem dig og ejeren, så I kan aftale, hvordan de kan få deres ting tilbage igen. Så er det ellers bare at læne sig tilbage og vente på, at du modtager din findeløn!
Hos Help it Home har vi et tag til ethvert behov; vores to metal-tags og seks klistermærker i forskellige størrelser og farver gør, at du kan sikre næsten hvad som helst med et Help et Home-tag.
Når findeløn og servicegebyr er betalt, oprettes der automatisk en sikker chat. Her kan du og finderen aftale hvor og hvornår, du får dine tabte ting tilbage. Under ’Mit Help it Home’ kan du altid finde og genfinde chatten, ud for det tag det drejer sig om.
Når din ting er blevet fundet, bliver der automatisk oprettet en sikker chat mellem dig og finderen. Det sikre dig fuld anonymitet i din kommunikation med finderen.
Anonymitet er en af grundstenene i Help it Home. Vi anbefaler derfor også, at du hverken giver dit fulde navn, adresse eller telefonnummer videre. På den måde er du sikker på, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt. I stedet kan I aftale tilbageleveringen gennem den sikre chatfunktion – nemt og sikkert!
Du fastsætter selv findelønnen for dine ting, og den går selvfølgelig ubeskåret til finderen. I den danske lovgivning er en tommelfingerregel, at en findeløn bør være på 10% af produktets værdi. Vi har valgt at sige, at man som minimum skal give 50 kr. i findeløn – det er god stil!
Servicegebyret skal først betales, når den ting du har tabt, er blevet fundet igen. På den måde betaler du ikke for noget, du ikke har brug for! Efter du har meldt en ting tabt, kan enhver der finder den melde den fundet.

Vi har først ydet dig en service, når din ting er blevet fundet igen, og derfor skal servicegebyret på 89 kr. heller ikke betales før. Det synes vi er god stil!
Når du er kunde hos Help It Home, opbevarer vi dine oplysninger med fuld fortrolighed og efter Persondatalovens forskrifter. Derfor vil ingen kunne se dine oplysninger, og din anonymitet er intakt.

Det er også vigtigt, at du udelukkende bruger chatfunktionen på hjemmesiden til at kommunikere med finderen. På den måde er du sikker på, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt.

Privacy Preference Center