Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde de oftest stillede spørgsmål og svar.

Du skal blot scanne QR-koden eller gå til www.helpithome.com for at taste ID’et fra dit tag
Herefter kan du også registere nye tags i “My Help it Home”, som ligger i topmenuen.

Når findeløn og servicegebyr er betalt, oprettes der automatisk en sikker chat. Under “My Help it Home”, kan du altid finde og genfinde chatten ud for det tag det drejer sig om. 

Chatten er oprettet så kun finder og ejer, har adgang. på den måde kan I sammen sikkert aftale hvor og hvornår ejer kan afhente sin ejendel. 

Anonymitet er en af grundstenene i Help it Home

  • Du kan være sikker på at du er anonym igennem Help it Home’s hjemmeside, da vi selvfølgelig følger GDPR og aldrig kommer til at give mere end dit fornavn til finderen. 
  • Fordi finderen er i besiddelse af fx. dine nøgler anbefaler vi, at du hverken giver dit navn, adresse eller telefonnummer videre.

Igennem Help it Home kan du, efter betalt findeløn og servicegebyr, kontakte finderen igennem den sikre chatfunktion, som du finder i My Help it Home. 

Denne chatfunktion giver dig fuld anonymitet igennem hele din kommunikation med finderen af din ejendel.

Vi har sat en minimumsfindeløn på 50 kr,  som vi mener er et godt klap på skulderen.

  • Vi henviser dog til Dansk lovgivning som siger at en findeløn som hovedregel  lyder på 10% af produktets værdi på alt over 500,-

Servicegebyret skal først betales, når din mistede din ejendel er blevet fundet igen. Efter du har meldt den tabt, kan enhver der finder den melde den fundet.

Først da har vi ydet dig en service, og derfor skal servicegebyret på 89,- heller ikke betales før. Det synes vi er god service!

Når du er kunde hos Help It Home, opbevarer vi dine oplysninger med fuld fortrolighed, efter Persondatalovens foreskrifter. Derfor vil ingen kunne se dine oplysninger, og din anonymitet er intakt.

For at opretholde sikkerheden er det vigtigt, at du bruger chatfunktionen på hjemmesiden. På den måde er du sikker på, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt.

Når du har mistet din ejendel, logger du ind på “My Help it Home.” Her finder du den pågældende ejendel på oversigten. Her kan du melde den mistet, og derefter behøver du ikke gøre andet end at vente på, at den bliver genfundet ved hjælp af det Help it Home du har sat på den.

Privacy Preference Center