Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

Help it Home ApS  CVR-nr.: 36713143

Nørrebrogade 114, 4th 2200 Kbh N

Info@helpithome.com – tlf.: 20626876

Vilkår for brug af Help it Home produkter

Forklaring 

Help it Home er en online tjeneste, som har det formål at hjælpe tabte ejendele hjem til rette ejer. Dette sker ved hjælp af vores nøgleringe og klistermærker (herefter tags), som kan sættes på nøgler, telefoner, tablets computere og lignende.

Tagget fungerer i samspil med online platformen som en forsikring for dine ejendele, som du først betaler for når vi skaber kontakten mellem dig og personen som har fundet din ejendel (herefter finderen).

Hvad er rigtigt brug 

Når du opretter en konto hos Help it Home, angiver du et unikt brugernavn (din emailadresse) og en adgangskode, som du skal bruge for at få adgang til kontoen.

Det er afgørende for tjenestens funktion, at finderen af din bortkomne ejendel kan kontakte dig via Help it Home’s platform. Vi opfordrer dig derfor til at sikre, at Help it Home altid er i besiddelse af en emailadresse, som du jævnligt gennemser for nye beskeder, og at meddelelser med Help it Home som afsender ikke stoppes i spamfilteret.

Help it Home’s tags er udviklet med henblik på deres anvendelse. Holdbarheden af Help it Home’s tags afhænger dog af en række faktorer, som vi ikke kan kontrollere, herunder den mærkede tings overflade og ydre påvirkninger som slid, fugt, lys, temperaturudsving og kemikalier. Af samme grunde kan vi heller ikke påtage os ansvaret for, at tag’ene altid er til at fjerne, uden at de efterlader sig spor.

ADGANG TIL TJENESTEN

Tjenesten virker for det enkelte tag, fra det øjeblik du aktiverer tag’et på din personlige Help it Home konto. Der er ingen tidsbegrænsning eller udløbsdato for det enkelte tag – udover tag’ets fysiske holdbarhed. Der er således ingen abonnementer eller andre former for automatiske gentagende betalinger forbundet med at aktivere et tag eller oprette en konto hos Help it Home.

På sigt vil Help it Home tilbyde en række tillægsydelser udover den basale emailbaserede lost & found tjeneste. For disse ydelser kan der forekomme betaling særskilt. Dette vil i så fald fremgå tydeligt i forbindelse med tilmeldingen af den enkelte tillægsydelse.

Fra din personlige Help it Home konto kan du tilføje, slette og melde tags savnet. Det er også herfra du kan kommunikere med findere af dine bortkomne ejendele, så du anonymt kan aftale mødested og sikkert få dine ejendele retur. Al betaling af service gebyr og findeløn foretages også på din konto. Der er ingen begrænsninger for hvor mange tags man kan aktivere og administrere på sin personlige Help it Home konto.

Findeløn

Findeløn er en fast del af vores koncept. Ejeren fastsætter selv findelønnen for sine ting, og går ubeskåret til finderen. Findelønnen bliver automatisk overført til finderen, så snart både ejer og finder har bekræftet at tingen er tilbageleveret. Hvis finder har bekræftet at tingen er leveret tilbage til ejeren, men ejeren ikke har bekræftet at have få sin ting tilbage, vil findelønnen efter 7 dage, uden yderligere varsel blive overført til finderen, medmindre ejeren aktivt bekræfter at tingen IKKE er tilbageleveret.

Findelønnen skal fastsættes til minimum 50 kr, og ejeren kan herfra selv beslutte, hvor høj en findeløn han ønsker at betale.

I det øjeblik en ting er blevet fundet kan findelønnen ikke længere reguleres ned, dog kan ejeren, stadig hæve findelønnen, hvis han ønsker at belønne finderen yderligere. Findelønnen skal betales før en chat mellem ejer og finder bliver oprettet.

Servicegebyr

Vi ønsker først at tjene penge når vi kan hjælpe vores kunder. Derfor sælger vi vores produkter så billigt som muligt, og derfor derfor også først, når vi kan hjælpe vores kunder, ved at oprette en sikker chat imellem finder og ejer, at vi tager et servicegebyr på 89 kr. Det betyder, at hvis du taber dine nøgler med et Help it Home tag på, og de mod forventningen aldrig bliver meldt fundet, skal der selvfølgelig hverken betales findeløn eller servicegebyr. Du skal altså ikke betale en krone, før vi kan hjælpe. Det synes vi er god stil!

Hvad er misbrug

Help it Home kan bringe forholdet til dig til ophør øjeblikkeligt og uden varsel, hvis vi har rimelig grund til at antage, at du overtræder Help it Home’s vilkår, lovgivningen, andres rettigheder, eller at din konto benyttes til andre former for misbrug, fx krænkende indhold. Forholdet kan afbrydes ved, at vi afbryder din adgang til tjenesten. Help it Home kan i øvrigt fjerne de dele af indholdet, der anses for krænkende.

Betaling (yourpay)

Vi tilbyder betaling via. kortbetaling.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle overførsler af kortdata i betalingssystemet er krypteret via SSL, og håndtering af data følger de retningslinjer, som er opstillet af danske og internationale kortudbydere. Help it Home håndterer eller gemmer ikke dine kreditkortdata i forbindelse med betalingsprocessen.

Levering

Såfremt varen er på lager, bruger vi standard levering via PostNord, med en forventet leveringstid på 3-5 arbejdsdage.

Leveringsomkostningerne er 20 kr. og inkluderer porto og indpakning og håndtering.  

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Ved brud på emballage/ plomberingen af alle vores varer med koder ophører fortrydelsesretten, og de 14 dages fortrydelsesfrist er ligeledes ikke længere gældende.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (info@helpithome.com) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og send som PDF til info@helpithome.com). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,
  • Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
  • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,  

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får dine penge tilbage, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder),

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, returneres produktets fulde pris, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Nørrebrogade 114, 4. th. 2200 Kbh N

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering f or afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Nørrebrogade 114, 4. th. 2200 Kbh N

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

OVERDRAGELSE

Du er velkommen til at overdrage dine Help it Home tags til andre som led i almindelig brug. Hvis modtageren ønsker at benytte tjenesten, må modtageren oprette en konto hos Help it Home og i den forbindelse acceptere vilkårene for brug. (Skal overdrages både IRL og URL)

Din konto er personlig og kan ikke overdrages.

Help it Home må helt eller delvist overdrage sine rettigheder og forpligtelser i henhold til aftalen med dig til andre.

HELP IT HOMES ANSVAR

Help it Home kan ikke holdes ansvarlig for, at mærkede genstande ikke returneres til brugeren eller for returnerede genstandes tilstand.

Help it Home overvåger den kommunikation, der udveksles ved hjælp af tjenesten, men Help it Home påtager sig intet ansvar for indholdet. Ansvaret for indholdet påhviler udelukkende den bruger eller finder, der tilføjer det.

Help it Home er ikke ansvarlig for tab af data eller for, at data utilsigtet kommer i tredjemands besiddelse.

Help it Home er ikke ansvarlig i tilfælde af bortkomne genstande leveres tilbage til andre personer end deres retmæssige ejer, eller for den juridiske afklaring af ejerforholdet. Vi er kun ansvarlige så længe det følger af dansk ret. 

Help it Home er ikke ansvarlig såfremt tjenesten benyttes til andre formål end den er tiltænkt.

Help it Home er i øvrigt ikke ansvarlig for følgeskader og indirekte tab, herunder, men ikke begrænset til, driftstab, tab af indtjening, tab af goodwill eller andre forretningsmæssige tab.

Help it Home afskriver sig desuden et hvert ansvar i tilfælde af at vores produkt bliver brugt til ulovlige formål.

OPSIGELSE

Som bruger kan du altid bringe dit forhold til Help it Home til ophør ved at nedlægge din konto. Hvis du ønsker at nedlægge din konto, beder vi dig om at skrive til os på support@HelpitHome.com.

Når vi har modtaget din meddelelse, vil vi hurtigst muligt og inden 30 dage nedlægge din konto og fjerne dine data fra vores server.

Help it Home kan bringe forholdet til dig til ophør med et varsel på 3 måneder. Help it Home kan dog tidligst bringe forholdet til ophør med virkning 1 år efter dit seneste køb af tags eller andre produkter, som kun fungerer i sammenhæng med de andre dele af tjenesten.

Når forholdet ophører, skal du så vidt muligt fjerne Help it Home’s tags fra dine ting.

Help it Home forbeholder sig ret til at foretage ændringer eller tilføjelser i nærværende betingelser i det omfang Help it Home finder dette hensigtsmæssigt for at bevare eller beskytte Help it Home tjenesten, eller for at danne grundlag for eventuelle tillægsydelser som Help it Home måtte tilbyde.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn, adresse, tlf.nr., e-mailadresse, alder og køn. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig eller du kan benytte vores tjeneste.  

Personoplysningerne registreres hos Help it Home ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi arbejder sammen med Trustpilot, for altid at forbedre vores services og at kunne hører din mening. Derfor bruger vi Trustpilot som tredjepart

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på HelpitHome.com er Help it Home ApS. 

Som registreret hos Help it Home Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: ag@helpithome.com.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@helpithome.com.

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus: Toldboden 2 8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Privacy Preference Center